sommarkänsla

ja nu sitter jag och väntar på att krister ska dyka upp, förhoppnings vis snart men troligen inte, haha
Åt grillat till middag med potatisgatäng man får sån sommar känsla, man kunde också bara ha linne på sig idag så det var faktiskt riktigt varmt. Jag, lillebror och kusinerna satt ute och solade på plattorna hos farfar, riktigt skönt.

jag tror jag ska beställa nå kläder snart men vet inte om jag ska beställa från gina eller nelly än :P
 om jag beställer från nelly så kommer nog dom här hem till mig, dom blir nog bra till sommaren tänkte jag :)
jag vet att min vän linn nästan har en sån dä rosa men dom är vell inte riktigt lika tror jag, vi behöver ju inte använda dom samtidigt :)



sorg, lycka

den här dagen blev ju som den blev ..                                                                                  


morning

vaknade vid halv tio och nu har jag just ätit frukost, sen skulle jag testa värsta ideen jag fick men tror de gick kanske nä för jag tänker inte riktigt igenom allt jämt :P
efter jesper gjorde fika just så började det lukta SKIT i köket man mår typ illa av lukten fy fasen va de lukta alltså och den försvinner inte heller och vi vet inte vad det är först trodde vi att det var brödrosten men efter vi luktat i den så konstaterade vi att det inte var den.. vi måste nog göra ett nytt försök

idag ska vi tydligen vara hos farfar men jag vet inte om jag iktigt vill det utan jag tror jag ska ta mig till vb på något sätt,

talang förkyld musik

sitter och ser talang 2009 med linnéa just nu, vissa är väll värre än andra, haha. igå och idag har jag försökt att fixa mitt hår allt som gått men nu ä det så himla nött så nu vågar jag inte göra något mer tror jag, men jag ska nog ändå lägga in nån brun effekt för att neutralisera lite i alla fall. Snart är det valborg och då ska vi i klassen äta middag och sedan ska vi vell ut och kolla om det är nått folk ute.

Igår och idag har jag vart hemma fån skolan, blev jätte förkyld i onsdags så jag stannade hemma igå och blev hemma idag med. Hoppas det går över snart så man kan börja andas igen.

jag måste också få säga att det var jätte längesen det kom någon BRA ny musik allt ä typ bara skit, jag vill höra någon ny party låt snart. allt är typ dåligt eller bra men lugnt.



>:(

jävligt kul

omgjort, längesen, påsklov

nu var det längesen,
medans jag inte ha skrivit har jag hunnit vara i fjälls med familjen, krister följde såklart med :) jag oc han åkte hem från fjällen på fredagen för att fara på 50-års kalas på lördagen, det kan man kalla fest ska jag säga, jag tillochmed dansade styrdans med kristers far :P
sen har jaf också hunnit färga mitt hår det kan ni läsa om på maddies blogg, bilder får ni se sen :)

fiska, sola, fjälls

idag har vi suttigt ute i vargstrupen och solat, vi försökte också fiska men jag och krister fick då inget, men mamma och vonka dom fick typ 36 fiskar. Så vi gav upp och solade istället. Nu ikväll har vi ätit mat med kusinerna, ett litet påskbord som vonka hade velat ha hela dagen. Typ sån här kall fisk åh grejer. tydligen lax och sill.

imorgon bä det iväg till fjälls, klockan åtta skulle vi fara var det vell sagt.


myspys,

Nu sitter jag hä med min pluttis harry men han är lite rastlös och vill nog att jag ska ägna mer tid åt honom än datorn :p
Jag väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag får äta lite mat. Jag har varit med krister hela dagen och vi har gått ut med dom "stora" hundarna för vi hade tråkigt, vi myste och pyste också framför tv:n en stund :)
Imorgon fyller min älskade pojke år, faktiskt 17 år :) sen är det bara ett å kvar,
puss på han !
Dom är och äter middag nu så då passar jag på att vara hemma och packa till fjälls resan och andra saker sen kommer dom och hämtar mig senare ikväll.
så imorgon blire kalas!

             

måste ha kläder

just nu känns det som jag absolut inte har någa använbara kläder, och det suger. Det enda jag använde är typ linneas kläder. Men jag hoppas att jag och hon ska ta oss en liten tripp till umeå innan jag far bort, eller så måste jag beställa. tänkte beställa från gina typ förra veckan åsså nu när jag tittade så var typ allt jag skulle köpa gone and lost, som vanligt då vill säga. men jag ska iaf köpa dom här innan jag far,


godmorgon, godmorgon

vaknade för ett tag sen och kände hur himla varmt det var inne i  mitt rum, inte konstigt för igår frös jag så jag skruvade upp elementet och hade två täcken, så imorse nä jag vaknade var det Väldigt varmt.
mycket strul ha det varit med hela fjälls resan, om vi ska fara, när vi ska fara, hu vi ska fara, och det börjar vekligen bli jobbigt :P menmen jag hoppas det mesta är löst nu i alla fall.

min dator är JÄTTE seg

eller är det bara apberget som laggar?
nu är jag jätte less på att sitta ensam hemma, alla är borta och jag sitter här och funderar på att börja göra läxa men det känns så väldigt jätte jobbigt faktiskt, krister vådage inte komma hit för han tror tydligen att jag är jätte sjuk, haha vilket jag inte är. det var värst igår och i morse. 
nu är det påsklov också, så himla sköönt ska ja säga.
 charader, jag tror hon skulle föreställa david hasselhoff x)


sjuk, sjuk, sjuk

jag har varit hemma både idag och igår och imorgon ä det lov så jag har inte alls hunnit med denna vecka, inte för jag tror att vi gjort nått mycke speciellt men ändå. idag är det påskäggsjakt på skolan och självklart skulle jag missa det men jag hoppas att jag får ett av mamma eller nån. hahaha :)
nu hoppas jag bara att krister vågar sig hit efter skolan så jag få något att göra ikv även fast jag skulle ha gjort lite läxa och städat mitt rum, hehe.
men vi ser vell hur der blir.


ny blogg, IGEN!

jag vet att jag håller på att ha haft typ hundra bloggar nu men det var faktiskt så att jag glömde min email adress jag hade på den gamla, men nu ska jag skärpa  mig och skriva nå vettigt eller i alla fall försöka ;P


RSS 2.0