let´s get this started

Tog en rejäl sovmorgon i morse för att ta igen från arbetet igår. Man blir lite lönntrött av att jobba tio timmar i streck. Tur att mamma packar på mig med godis och det är bra på tv när det är lungt. När jag tagit mig upp ur sängen imorse så tog jag mig en prommis upp till stallet för att ta ut pållen en sväng. Jag och emma tog en sväng vid älven och upp mot tannfors en bit. Älven var ingen höjdare hade hästarna bestämt sig för. Tog med mig systemkameran men det blev inte så många bilder men jag kan lägga upp dom få som blev lite senare. Eftersom kärleksdagen är imorgon så kan jag visa dom fina armbanden jag beställt till mig och pojken min, hihi. Nu återstår ju bara att se om det är för fjantigt eller fag att ha på sig det, för här är vi tjinkiga (haha stavning!?)


competition

Jag är med i en tävling på tezzilicious blogg om ett smink kit från ELF.


every second counts

-En lektion imorse
-Hål till klockan ett
-Slutar tio i fyra
-Börjar jobba klockan kvart i fem till 3


Denna dag är en jobbig dag skulle man kunna dra som slutssats. Vet inte riktigt hur jag ska hinna äta middag med tanke på att jag slutar tio i fyra och börjar jobba klockan kvart i fem. Hmm men det får mamma lösa tycker jag. Jag har fått hem alla <3 dags presenten till älskling också, även fast han blev lite putt att jag hade köpt nått, haha skit samma. Han fåre ändå. Kan lägga in en bild senare. Helgen kommer nog mest bestå av jobb och mys med älsk på söndag förhoppningsvis.


all over again


samantha potter

Fortfarande lite förkyld sen förra veckan men det är på bättringsvägen, men nu har jag ju smittat krister också så vi lär vell bara smitta varandra nu så ingen kommer bli frisk. Jag ska även meddela att jag ser ut som en krympling när jag går, jag har nämligen åkt skoter i helgen och jag var verkligen inte tränat för någon skoteråkning, jag är lämmen som ett djur i söndags kunde jag knappt röra mig och ännu värre igår.. icke bra. Jag ska snart upp i stallet och prata ihop om lite tider sen vette tusan vad som blir av kvällen, kanske ska försöka mig på den förbaskade matten..

a piece of mind

Ännu en dag hemma men idag är det mer som en recovery day. Det är faktiskt mycket bättre idag, det är bara hostan och snoret som hemsöker mig nu, febern har lämnat mig ifred. Pappa har vart ledig idag så jag har inte varit helt ensam men han for ut vid tolv och körde skoter så då satt jag i min ensamhet igen, typiskt. Men som man gör i alla deprimerande stunder så tog jag fram min älskade BJ och smaskade, hihi. Jag blev tvärt sugen på att ta hål i mitt öra igen i den lilla flärpen men jag vet inte om jag vågar, fast jag har gjort det två gånger förr så det borde inte vara någon match, höhö vilken tuffing jag är alltså. Nämen det är jäkligt snyggt att ha hål där men det gör förbaskat ont när den råkar fastna i nått och klyver hela flärpen vilket har hänt mig två ggr. Ikväll blir det att sitta hemma förhoppningsvis inte för mig själv utan jag hoppas min pojke som är hos viktor tar sig ork att joina sin ensamma flickvän.


on the runway tracks



kirsten stewart, dakota fanning


don´t like it sick

Jag har fått världens förkylning och jag haaatar det. Hur rastlös blir man inte av att sitta hemma själv hela dagarna, men imorgon ska jag försöka pallra mig till skolan vilken som faktiskt. Man blir ju också så himla efter när man är borta två dagar irad, och det är inte bra. På lördag har jag hört talas om att det blir skoterkörning/åkning. Ja jag får ju bara åka kan jag säga er men det är inte så bara, jag tycker det är svin kul att åka skoter, hehe. Sen vette tusiken vad som händer mer i helgen myys kanske!? who knows.
Jag kom på för någon dag sen också att det är ju för tusan alla <3 dag snart, fränt, jag tror till och med att jag har en liten kärleksgåva till min boy, we will see , hmm.


RSS 2.0