has it´s thorn

Har haft fyra kunder idag, och bra har det gått också. Andra veckan när jag hade en kund var jag så klantig att jag nästan klippte av mig fingertoppen, så det sipprade blod fråndär jag stod enda in i köket. Dessutom är jag världens känsligaste mot mitt eget blod så jag blev alldeles svimfärdig och allt, stackars kunden säger jag bara fick sitta där och vänta i flera minuter på att mesiga jag skulle morska upp mig lite men icket. Han fick gott sitta där sina minuter för det var inte ett litet sår heller. Ojoj men sedan dess har jag klarat mig men såna här alldagliga små sår man får som blivande frisör, höhö. Bara två dagar kvar av praktiken lite tråkigt faktiskt men nu är det ju modevisnings förberedning för allt vad vi orkar, kommer bli råå najs! Missa inte den tisdag den 26/10!!
sämst kvalla iknow men en bild med löshåret iaf, som håller på fara men snart åker det in igen.

yiuu

blä, blä, blä jag känner mig verkligen äcklad av mig själv, vet inte varför men det känns som jag inte lever upp till mina egna förväntingar, jag känner mig hopplös och äcklig. Måste verkligen börja ta tag i mitt liv, nästa vecka ska jag fan börja leva som jag tycker att jag borde verkligen inte som nu.

like time, days like these

Nä nu måste jag ta tag i det här, antingen måste jag börja skriva mer eller så lägger jag av helt, men det är ganska skönt att kunna skriva av sig ibland. Fast det har ju inte skett här på den senaste tiden. Har iaf haft praktik i tre veckor nu och jag har en kvar, har haft riktigt roligt faktiskt. Marknaden har ju också varit tog tyvärr själv inga bilder men andra gjorde, känns så riskabelt att ta med sig system kameran på fest man vet ju aldrig. Jag jobbar i helgen också både fredag och lördag natt, för det blivit strul med shemat hoppas det inte händer igen! då blir jag tokig på riktigt! men men inget att göra åt får tänka på pengarna istället nu när jag har fått för mig att skaffa häst, höhö, hästtjejen. Måste ha något att göra nu när krister har praktik tre dagar i veckan åså är ju allt annat som det är också, tur jag har mina trofasta ;) haha har märkt att linnéa gör sig riktigt fin på bild också helst när hon tar dom på sig själv, men hade alla super"snygga" på min dator som är på lagning men några hitta jag!

RSS 2.0