about today

Det har varit sämst uppdatering här nu i sommar, har helt enkelt inte okat eller haft tid. Men nu nä skolan börjar om igen så hoppas jag på föbättringar, då kommer jag även ha mer att skriva om, ska även ta upp det här med fotograferingen lite, kameran har legat på hyllan ett tag.
Jag är inne på min tredje jobbar vecka och imorgon har jag en day off, men inte för ledighet utan jag ska på halken, läskigt. Sedan på måndag börjar ju skolan om igen, om jag ska vara ärlig har jag faktiskt små längtat efter klassen och träffa alla vänner m.m. det dä med skolarbetet kan jag gärna skippa, haha. Nämen det ska bli skönt att ha något att göra om dagarna, men om ca fyra veckor vet jag hur det kommer att låta, haha.
 
bjuder på en bild sen motorveckan

money, money

jaha då var man tillbaka på den mörka sidan, helt ärligt så varje gång jag färgar tillbaka mörkt från ljust och kollar mig i spegeln så känns det som den vanliga madelen är tillbaka, haha. Dessutom tror jag att jag har fått min tatuering översatt men man vill ju vara helt helt 10000 % säker på att det står rätt men en kompis åt en kompis som bott i frankrike har iaf hjälpt mig nu men hon skulle dubbel checka innan jag vågar kladda det på min kropp föralltid. Även har jag hittat en bil som jag VILL HA men få ju inte lön förns den 25 och då är det säkert försent.. men mamma skulle överväga att låna mig pengar och sedan få tillbaka, få se hur det blir med den saken men det skulle ju inte sitta dåligt med en fin mercedes. Men åandrasidan känns det som det kommer gå lite money just nu, tur man jobbat lite grann i sommar iaf.

allvarligt nu !?!?!?

MÖRK eller LJUS ?!?!?!?!
 


you are just like a tattoo

under dom närmsta veckorna ha jag nu bestämt mig att jag ska gå och boka en tatueringstid, för nu är jag så himla sugen och jag vet vad jag vill göra bara jag kan få det översatt någon gång, så om någon av ni få som läser är grym på franska kan ni ju slänga in en kommentar. Jag har besrämt mig vad det ska stå och allt men fortfarande lite osäker på placeringen man vill ju inte direkt att ens första tatuering ska göra ont som fan, men det lutar mot på armen i nacken eller efter ryggraden, vi får se måste ju först vara säker att texten är översatt rätt.


RSS 2.0