Sitter och påskfikar med mina klasskompisa...

foto0156 (MMS)

Sitter och påskfikar med mina klasskompisar dock utan kaisa för hon sket i att svara :p


Hö Hö Hö

Testade en grej på nelly, hehe

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


what to do lixom!?

hjälp mig hur ska jag klippa mig imorgon!? spara, eller klippa kortare !?
kan även tillägga att min hårfärg efter dagens bravader inte är najs!



undercover


Nu har jag gjort ett seriöst försök med samhällsuppgiften om politik men som vanligt tröttnade jag efter en liten stund så det kommer att sluta med att jag sitter och plågar mig med detta tisdag kväll som är sista dagen. Som ni ser har jag gjort om designen lite också men vet inte om jag blev riktigt nöjd men det är nog för att den är färgglad. Jag försökte göra bloggen lite mer vårig/sommrig men jag får se hur länge det håller, jag kommer säkert göra om den 10 ggr till innan maj månad, haha.
Nu tror jag att jag hörde ordet fika där nerifrån så jag ska nog väcka bubben som ligger och sover, han kom hem klockan sex i natt. Jag trodde klockan var fem som jag skrev på fb, men man skulle ju tydligen ställa om klockan inatt, Redan!?!?! Har inte ens lite vårkänsla, men den kommer vell :)

pictures

Tog några bilder när vi var ute förra helgen :)
(krister har mina solglasögon, tro mig ;)





time after time


Hej hopp gummi snopp.. Sitter hemma hos emelie efter att ha haft en lektion från nio till tio, dryygt nånting. Åsså jobbar jag ikväll från 16:45 till 03:00 just nu känns det lite jobbigt men inte när jag får mina välförtjänta cash! Så ikväll blir det en väldigt flådig middag med hämtpizza, gött men int se nyttigt, men ingen ha då dött än. cya


going somewhere

Det här med håret kommer nog bli en sista sekunden, men det lutar att klippa det lite kortare, för jag har ju redan kort och om jag börjar spara det kommer jag ändå klippa av det när det är den här äckliga spara ut det längden. Men färgen har jag inte riktigt bestämt mig för än rött känns lite lockande men ändå inte för då måste man typ tänka på vad man har för färg på kläderna åh sånt. Men det blir nog rött eller blondare hur som helst, även om jag sparar ut det eller om jag klipper av det.
Idag spånas det om skoterkörning, men krister har tydligen glömt börsen hemma och bensinen är typ slut, så vi får se hur det blir av den saken, eftersom jag har köpt nya shooes(me love) så har jag det lite knapert nu också för jag har inte fått februaris studiebidrag ÄN. Men snart är det löning och så får jag ju både feb och mars studiebidrag, då kan vi leva loppan, haha.
Ikväll ryktas det om taco kväll och myspys med morbror och kusin i stugan.


help, i need somebody

Jag har grov besluts ångest! Ínte nu till veckan men nästa vecka har vi egen hårvård på skolan och jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag vill ha mitt hår, antingen vill jag spara ut det och sätta in löshår medan jag väntar på att det ska växa, eller så vill jag klippa en kort frisyr igen och färga det vinrött eller bleka upp det igen.. hjälp mig snälla hur jag ska göra. Har grov beslutsångest.
Något sånt här skulle ju vara grymt snyggt men nackdelen är ju att det tar ännu längre att spara ut..


all over

Slutade tidigt och skönt att vara ledig imorgon! Idag har det vart en ganska slö dag, började med syslöjd, sedan hål till halv ett sedan samhälls och matte b på det. Ganska soft. Nu sitter jag och empan i hennes lägenhet och ser top model och lyssnar på lite music. Vi ska nog snart börja laga lite mat sen blire åh våldgästa kaisas 18års parteey. Nu känns det som jag bara babblar på så jag får skriva mer sen.. tralalal

omg!

Jag gillar att folk kommenterar anonymt, alltså jag kan bara säga att jag hopas personen som kommenterade antingen var personen jag pratade om i inlägget eller skrattade åt personen i inlägget för det är verkligen roligt. Men det är ok, snart vet ändå alla hur patetiskt pinsam du är! Om det är du som skrivit kommentaren verkar du ju i alla fall ha tagit åt dig! you know who you are!

tillåt mig säga H A H A H A H A H A!


ibland kan man börja undra..

Jag måste få lätta mitt hjärta litegrann. Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor. Hur dom tänker ibland, jag menar finns det ingen hejd, nångongång passerar man ju en gräns till att vara patetisk. Nä alltså jag kan vekligen inte fatta hur vissa planerar ibland. Hur kan man ens komma på tanken!? Ibland låter det som vissa inte vuxit upp från lågstadiet än, jag menar vilken normal snart vuxen människa vill skämma ut sig på detta vis.. ojoj det börjar bli riktigt skrattretande. Förstår man inte hur mycket man skämmer ut sig. Det kommer ju ut någongång hur pinsam man är. 


in a twilight saga

Ny dag idag, ganska bra väder faktiskt det gillas. Hade tänkt fara ut och rida en sväng idag men vet inte om jag hinner. Vi ska fara och gratta min morbror idag vid halv två tiden. Sedan blir det nog skoter hem till krister.
Måste bara hur mycket jag längtar till 3:e twilight filmen , eclipse. Men jag har inte så jätte höga förväntningar för new moon var inte lika bra som jg trodde den skulle vara, men med tanke på tredje boken som jag tycker är bäst så  kanske filmen kan ge lite i alla fall.




a girls best friend

Väntar på maat! Det blir tjockmat ikväll, nämligen pizza. Krister för hem för att hämta skotern till imorgon, haha långnäsa på han som just skickade ett sms att han skulle äta hemma. Imorgon blir det en skotertripp till kåtaberget för att se burkarcupen. Trevligt, hoppas bara att det är lite varmare än det vart idag fast det får gärna vara lika soligt.
Jag måste verkligen införskaffa mig ett par nya jeans det är ett måste. Jag har ju jeansleggings men typ bara två par riktiga jeans, sen finns det ju mer som jag skulle vilja ha också.. ojojoj. En kort jeans jacka står näst på tur!


today or tomorrow

Ja uppehållet på inlägg beror på att jag helt enkelt inte har haft tid. Jag har spenderats mesta delen av mitt lov i vb och där orkar jag aldrig slå på datorn och kika. Mitt internet har även börjat fungera på min bärbara wiihoo!! det har typ inte funkat på 100 dagar och år, men nu äntligen! Nu är det bara office paketet som saknas sedan är det komplett! Dagen har bestått av en väldigt tidig uppstigning, 06:27. Krister skulle vara hos doktorn och hans mamma ville börja jobba vid tio över sju och det var den enda skjutsen, "pigg" som jag är på morgonen(hosthost) så klev jag upp med ett leende på läpparna och följde min käre pojke till doktorn sedan snurrade vi runt stan i säkert 1 timma för att få mitt jäkla recept som jag skulle hämta på apoteket utan framgång. När vi kom hem väntade lunch  och fika med nästan hela tjocka släkten. Det brukar nämligen vara så att när jag väl bestämmer mig för att baka och mamma hakar på brukar det sprida sig ganska fort på något vis, det började med att mormor,morfar och tobias skulle komma med det ökades på med 6 pers till. Haha.

Måste även visa min fiiina haka som av någon "konstig"
anledning blivit knall blå/lila.... hmmm. jag tror jag vet
den skyldige..
(se även att jag har få "kissie" överläpp på bilden HA HA)


bildbomb



    



   


story of today

Sitter här i min ensamhet krister är ute och skruvar i traktorn och hans mor och far tog med sig hundarna och gick på en prommis. Idag har det inte hänt så mycket så här första dan på lovet. Det har varit strömavbrott lite titt som tätt här så vi har varit nere hos petra(kristers syster) och spelat lite kort pch vart allmänt sociala. Sedan när strömmen kom tillbaka gick krister ut till traktorn och jag la mig oh mojsade i soffan. Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer, jag har just övertalat krister att vi ska börja se heroes från säsong1, även fast han sett dom avsnitten hundra ggr så gick han med på det så det kanske blir lite heroes tittning ikväll, vem vet.
Imorgon har vi pratat om att kanske fara till backen en sväng, första gången för mig i år, krister har varit där oh smygtränat lite innan. Eller så blir det att fota till min design kurs. Fortfarande ett tråkigt inlägg utan bild men snart ;)

me like

+ hade en awesome kväll igår
+ myste med älskling hela natten(han hade av elementen så det var typ 12 grader)
+ jobbar in lite cashmoney idag från 12-18
+ spoooortlov i hela 7 dagar!
+ vädret ser ut att bli mer än snöstorm och svinkallt på lovet

har inget dåligt att säga just nu märkte jag.. hmm antingen är jag på bra humör eller så är allt awesome just nu, haha. Bilder från 18 års kalaset kommer när jag fått in dom på datorn ;)


too long ago

fy fasiken vad lat jag har blivit, har typ inte upptaderat på 80 år eller så, nä det här ska det bli bättring på jag som var så duktig ett tag och skrev minst ett varje dag.
Just nu sitter jag och jobbar, skönt med lite cash. Sedan vid fem ska jag plocka upp emelie och dra till SANNA som fyller 18 år idag, STORT grattis till henne! Där blire mat och lite partey.

RSS 2.0