glass,glass och maat

tjollahopp tjollahej, idag har har jag varit på stan och ätit lunch och fikat glass med krister och hans syster linn, hon hade inte gett honom någon födelsedags present så det var som hennes present :) sen for vi hem och tog en brottnings match på studmattan och jag vann så klart som alltid *host host*. senare efter maten kom krille och skulle kolla på kristers båt, och han köpte den. Sen åkte jag hem och åt ben and jerry´s :D MUMS fillibabba, dessutom behövde jag inte ens betala den utan fick den för att jag varit så snäll och fixat Hazels blogg :)

summerbreeze

bajsbajsbajs, idag är det hothothot och jag smälter typ i solen, funderade på ta meg ett dopp i det blå men ångrade mig ganska snabbt när jag hade stoppat ner tårna. krister och croll åkte vatten skidor och det var ju också en syn, en åk i skjorta och den andra som en liten ostkrok vissa bitar, haha.
trodde också betygen skulle komma snart men ickesanicke inte än i alla fall. jag skulle också vilja fixa till min blogg men jag har ingen fantasi så det får bli någon gång sen. i helgen blire nog till att fara till storuman, tror jag så då ska jag vell vistas med busemelie & co, haha


umeå

idag har jag varit i umeå med emma och linda och slösade bort pengar.. haha alltid lika dant. men jag köpte ändå inte så himla mycket vilket var bra eftersom jag har typ nästan inget jobb i sommar så jag måste vell leva på några pengar i alla fall. Jag hittade typ 3 underbart snygga skor som jag ska försöka spara ihop pengar till, haha som nog kommer gå ganska dåligt men jag ska försöka iaf :)
köpte äntligen mina jeansleggings men inte denna färg men ändå :D


gee mig vill haa!

alltså tänk om man skulle ha hur mycket pengar som helst då kunde man köpa allt man ville ha, aldrig några problem alltså, tänk bara om någon vänlig själ skulle köpa dom här tre klänningarna åt mig, alltså jag säger då det då skulle jag bli happy, happy

datoooot sdagbligöiuhutnuöhgdfsoöh bilden gick inte att ladda upp för min datooor är ccccppp störd så sorry ,

bilden från går kvällen kommer sen och från utlandsresan, om inte datorn fuckar upp det med vill säga...

sommarn e på G

skolavslutningen närmar sig med stormsteg och det är bara en dag kvar så är det fredag, jag hoppas att det blir bra väder så man iaf kan vara utomhus och slippa regnet. Förhoppningsvis blir det en bra avlsutning även på detta år :)
Idag har jag och emelie varit hos sussie och saga, sussi gjorde mina naglar och emelie fick roa sig med att leka affär med saga, haha
Har försökt färga bort min utväxt också vilket blev bättre än förväntat eftersom jag inte blekte håret utan använde bara en blond färg, den blev lite gul/orange men den går nog till sig med lite skumtoning :)


RSS 2.0