bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/647571/mk--?claim=64bna88q9by">Följ min blogg med bloglovin</a>

food

jag är huuuuungrig!!!!!!! tu att det är typ mat om 4 min  :D
Ikväll chillar jag med sanna och klipper oskars hår.


food

jag är huuuuungrig!!!!!!! tur att det är typ mat om 4 min  :D
Ikväll chillar jag med sanna och klipper oskars hår.


myskväll

Ikväll ska jag och Krister bara ta hand om varandra och mysa, det var så längesen vi bara fick vara själva en kväll, tare lugnt och se film. Men ikväll bestämde vi oss för att vi skulle iaf försöka sr två filmer :) nån som hette Fired Up och Wallander- tjuven.

xoxo

i tungan

Pratade med Amanda på msn och vi kom fram till att vi inte träffats på typ ett år nu!! Deet är inte bra! Men snart måste vi ju träffas men hon har bjudit mig till hennes lägenhet någon helg nä hon fått den, det vill säga 1 sep. Vi började också prata om piercingar och vi kom fram till att vi båda va sjukt sugna på att pierca tungan. Så vi kom på att vi ska ba doit!

  
     



                                 

design

Såja, äntligen klar. Inte något speciellt men ändå något nytt.
 Jag tycker att det blir tråkigt så fort så jag fick för mig att byta.


ombyggnation

håller på att göra om så ni får leva med den fula designen xD

litet inlägg

Ska jag nog ta och koja, blir nog en sen kväll imorgon,
vi skulle träffas massa kompisar och bara ha det trevligt :)
Suttit hos Emelie ikväll och bara tagit det lugnt,
sanna,sandra,amy och jenny kom dit så vi fick oss lite sällskap,
 alltid lika kul.

godnatt!!!

filmtajm

Sitter och ser die hard med krister, ganska spännande faktiskt, har aldrig orkat se någon av die hard filmerna s d va nått nytt. Snart börjar skolan om igen, jag längtar faktiskt lite träffa dom klasskompisar man inte träffat så mycket i sommar, men ändå jobbigt om man tänk på all läxa åh skit. Efter maten ska jag nog klippa krister, han böjar  vara lite lång hårig. Efter klippningen vette tusan vad vi ska hitta på men det kommer som det kommer.

puss


det va soligt!

Jaa, nu vare ett tag sen jag skrev. Har bara inte okat elle haft tid det har ju faktiskt varit bra väder hä nu o några dagar och krister ha varit ledig så all tid ha gått åt till att sola, bada och va med han. Vi ha tillbringat mycket tid i stugan med bla, Hazel och Krille. Vi ha åkt ring och vattenskidor så vi är alldeles lämmen. Men roligt hare varit.. enda tills i morse då vi insåg att det fina vädret fosvunnit och bajsvädret är tillbaka IGEN!
Idag kunde vi inte hitta på så mycket men till sist kom vi på att en klasskompis till krister och hans tjej hade flyttat till en ny lägenhet så vi for och hälsade på och checkade in deras nya place ;)

xoxo


mat,mat,mat

Snart ska jag bege mig till stugan och äta, mormor ringde och fråga om jag ville äta där och det lät mycke bättre än att jag skulle göra min egen mat och sen måsta diska bort efter mig dessutom :p igår "gjorde" jag min egen mat. billys pan pizza, hehe och självklart när jag ätit upp ringer krille och frågar om jag har ätit och om jag vill äta tacos i stugan med dom, buhu på mig för tacos är ju godare än pan pizza. Sen ikväll tror jag att jag ska ragga in mig hos linnea och sandra så jag har något att göra. men måste lix upp till stallet och mata hästarna..så nått har jag vell att göra :P

RSS 2.0