photo session




var ute och fotade några "döda" maskrosor idag, måste verkligen ta upp det här med fotandet nu!

enter sleeping mode

     
Massa jobb och sömn har fyllt min helg, vilket det kommer fortsätta göra. Jobbade igår natt till tre och blev väckt imorse av emelie som ringde och störde min skönhetssömn, sen inatt jobbar jag också till tre som jag kommer nog sova bort heeela dagen imorgon, jag hade tänkt spendera dagen med krister men han skulle tydligen svi bort lite plantering lät det som, får se vad som händer, ska iaf försöka ta mig igenom denna natt utan att somna eller dö av trötthet.

monkey business


okej, nu har jag varit såhär apdålig på att uppdatera igen, icke bra. Men jag har haft så mycket för mig, kanske inte denna vecka men förra veckan. Jag hann med ganska mycket förra veckan, mysdag nere på frsör med fika och kubbspel mot ettorna och alla vet ju hur det gick, trafikensdag med alla tvåor och jag kan säga till alla er som blir tvåor nästa år SKOLKA den dagen! Sedan han vi även med en liten klassfest vilket var första gången och sedan utgång på hottan, för dit får ju jag med gå nu! Torsdag blev en riktig vilo dag med mycket lycka över ett VG i matte B wiihoo! På fredan small det, jag hade en awsome kväll med alla brudar och allt var allmänt great!

Iveckan har jag bara slöat eller jag hjälpte faktiskt krister att plantera en dag duktig som jag var. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trott, blev riktigt imonerad av mig själv. Och igår hjlpte jag mamma lite på hennes jobb och packade ner massa gamla grejor eftersom dom ska flytta till ett annat place! Ska skärpa mig med uppdateringen nu så det kanske blir liiiite intressant att läsa min blogg..

time goes by

2007


vi var fortfarande 8a och oslagbara

jag och natalie hade fortfarande våra helger då vi inte var en minut ifrån varandra

vi konfirmerade oss

skolavslutning och vi skulle äntligen få börja nian

vi blev för coola för vårt eget bästa

2008

vi hade våra bättre och *hosthost* sämre dagar

vi hade modevisning på franska

vi dansade på musikalen

båda klasserna for till öretorp och trodde att vi kunde spela gitarr


äntligen skolavslutning, vissa var mer seriösa än andra


och jag har insett nu att jag alltid drar samma pose, jävligt frän jag är

promnight







Har många fler bilder och även bilder på alla par så om ni läser min blogg och vill ha bilder så är det bara att höra av sig, jag orkade inte lägga in några fler på bloggen för datorn laggar ihop, hehe


spelade just kubb med klassen mot ettorna ...

foto0255 (MMS)

spelade just kubb med klassen mot ettorna och jag kastade tyvärr ner kungen och blev jagad till döds samtidigt som kaisa och emelie var bakom mig och skrek TOAAAN NUU med krigar röst


aaaaaaaaartooooon!!!!!!




ÄÄÄÄNTLIGEEEEEEN ETT ÅTTAAA!!!! :D:D:D:D:D:D

RSS 2.0