Sitter på bussen hem från umeå och emelie ...

foto0204 (MMS)

Sitter på bussen hem från umeå och emelie kör på fishy face. Jag kan ea säga att denna resa var helt ovärd förutom att vi fick gå en sväng på stan. Vi har nämligen varit på svt gör om mig och det var det mest värdelösa på länge!


Har just sett modevisning med emma, hanne ...

foto0203 (MMS)

Har just sett modevisning med emma, hanne och sissel :-) mycket roligt när det händer något speciellt här i lilla lycksele. Blev en riktigt värdelös bild eftersom jag är ju snart och skiter i att ta med mig systemkameran! Man lär av sina misstag :p


just lean on me


Första praktik dagen gjord och det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga, rullade permanent på förmiddagen och
på eftermiddagen så tittade jag bara. Senare vid klockan halv fyra for jag på en arbetsintervju, vuxenpoäng där! haha. Krister har också praktik i veckan så han åker lastbil med magnus tills på torsdag så jag får sova ensam och sysselsätta mig själv på kvällarna i veckan. Har faktiskt varit duktig och gjort lite körkortsteori ikväll också.
Jag har även hunnit vara över hos farfar och tittat på några smycken som jag skulle få ärva av farmor, och det finaste var nog att jag fick hennes förlovningsringar, sötfarfar!

of we go


Hemma från fjälls nu, jag och krister åkte hem med magnus och petra igår så vi var hemma vid tio tiden sen for vi direkt på stan eftersom han har ju faktiskt klarat körkortet!! :) Så vi låg på raggen hela gårkvällen och skjutsade fyllskallar ett tag tror jag det var lite överlast med typ tio pers i bilen men what to do, haha. Nu sitter jag hemma efter en lunch på fra med älsk och jag tror att linnea skulle komma förbi en sväng. Nu börjar fyra veckors praktik, ganska soft med tanke på att det är bara tre skolveckor kvar sedan.

Sista dagen uppe på fjället och fortfarand...

foto0200 (MMS)

Sista dagen uppe på fjället och fortfarande strålande sol, me like! Imorgon blir det hemfärd sedan 4 veckors praktik, sköönt!


Ligger på en stor sjö och försöker få nån ...

foto0197 (MMS)

Ligger på en stor sjö och försöker få nån fisk men lyckan är inte stor dom äter bara upp betet dom jävlarna:p men tur solen skiner och det inte finns ett moln på himmelen så man passar ju på att sola :-)


Bra väder ute idag så vi passar på att sit...

foto0182 (MMS)

Bra väder ute idag så vi passar på att sitta och steka i solen och ha snöbollskrig av den snön som finns kvar :p


you´re just fat



har just fläskat i mig en pizza vilket jag känner va riktigt onödigt och fett. Jag tror jag måste skärpa ner mig med det här med godsaker känner att det blivit lite mycket på sista tiden. Säger även grattis till syster som fyller elva bast idag. Ja sedär igen nu blir det ju åh vräka i sig tårta åh skit ikväll men först ska jag faktiskt på körskolan på någon informations grej.

pause one more time

Lagomt smörig sen inatt kan jag lova. Jag vaknade klockan nio imorse av att Nellie ( min kusin ) skrek nerifrån, så då var det färdig slumrat. Så det jag har gjort idag är att ta hand om lillkusin och bakat till lillasyster som fyller 11 år imorgon. Imorgon ska jag även på någon information på körskolan klockan 17:30, ja, äntligen har jag tagit tummen ur bakdelen och skrivit in mig på trafikskolan. duktig madde. Men dock har jag ju inte fårr mitt körkortstillstånd än som jag skickat in två gånger sen innan jul, hmmm jävla transportstyrelsen. Jag har inte ens övningskört en enda gång och jag ska ta körtkorten om typ 1,5 månad, Lycka till med det! Har även beställt hem ett par skor ikväll, sommarskor men hur flitigt dom kommer användas är ju än osett. Nu ska jag pallra mig från datorn och duscha sen blir det nog att koja för min del fortfarande utan babe, bortskämd man blivit..

in the night

Nu är det äntligen bara 2 timmar och 45 minuter tills jag får fara hem och lägga mig, dock utan baby, inte lika bra..Ibland önskar jag att jag och krister hade en lägenhet i stan, så himla skönt att bara nu när jag slutar kunna gå hem och lägga mig, mamma eller pappa hade inte behövt kliva upp och hämta mig och jag hade kunnat få en skön liten promenad och sen skulle jag få krypa ner med älsklingen min. Jaja nog om det för det lär ju inte hända på minst 2 år iallafall, man vill ju helst ha fast jobb och sånt innan man skaffar lägenhet, det går ju faktiskt lite money money. Men men nu verkar det bli ett litet il igen när alla ska hem från hotellet så..


sunlight on my back



Vart fan tog solen vägen, jag är less på den här snön som aldrig tänker fösvinna verkar det som. Jag vill ha sommar och helst exakt just nu! Men det känns ganska bra eftersom innan jag kommer tillbaka till skolan efter praktiken är det ju lätt sommar. Just nu sitter jag bara och inväntar mat och sedan blir det arbete hela natten, just nu känns det jäkligt jobbigt men när jag får pengarna så känns det ju iallafall lite bättre. Idag har jag varit på stan en sväng me krister och bytt några grejer som inte passade sen for vi på ica och handlade inför fjälls med hans mor och syster.

lazy shit

Har vart lite lat med bloggen ett tag, har inte riktigt haft tid eller ork. Gårdagen satt jag inne och gjorde läxa hela kvällen, mycket ovanligt! brukar lessna efter en kvart sådär. Men jag var ju tvungen att göra klart. Jag vill inte ens veta hur mycket läxa vi kommer få under praktiken och efter för då kommer jag drömma mardrömmar i fem sex år. Ja jag kan ju bara säga det att jag har bara 17 skoldagar kvar innan SOMMARLOV!! eftersom vi går på praktik mellan vecka 17-20 och när vi kommer tillbaka är det bara 3 veckor kvar av skolan.
Just nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska få ha min enda lektion idag som börjar kl 14:20, roligt!!

fjälls. 2010



  

 
  


home again

Hemma nu efter en vecka i fjälls, kan lova att det var riktigt skönt att bara få ta det riktigt lungt en vecka speciellt när man får göra det med den bästa också. Vi har haft riktigt tur med vädret men inte lika tur med skotern, kristers skoter har gått sönder på alla sätt som går tror jag, så dom två sista dagarna fick vi göra morbrors skidoo men det gick ju också bra. Jag har hunnit tagit miljoner bilder också men har inte hunnit ladda in dom på datorn så dom lägger jag in senare, Imorgon blir det nog att fara till vb och stanna där över helgen för att fira 18åringen. Vi får se om jag far hem en sväng lördag kväll eller inte då några grabbar skulle komma dit och fira han. Annars så saknar jag honom redan, man blir så beroende av varandra när man varit med varandra 24/7 och sedan måste man sova själv en natt, men det är ju inte första gången så jag borde nog överleva inatt med, hehe.

far away from here

Denna dagen har gått åt till att fixa allt till förhoppningsvis kvällens resa till fjällen. Om den inte blir av ikväll så åker vi tidigt imorgon och det kändes ju inte lika lockande att kliva upp imorgon och åka bil när det är halkigt som fasen när man kan åka efter middagen på inte lika halkiga vägar. Sen så har jag varit och inpuls investerat ett par täckbyxor eftersom mina andra inte tillhör mig längre, men vad gör det när man är rik som ett troll, skämt åsido. Nämen det var ju en behövande investering. Så nu har jag packat allt det sista och väntar på att krister och resternade av famlijen ska komma hem så vi kan packa in i bilen och fara.


RSS 2.0