catch me from my good side

Skönt att börja dagen med en sovmorgon, men inte lika skönt att gå ner i hallen och se att hunden ätit upp en rostadfranska förpackning, hmm, skällde lite på henne och skickade ut henne på gården dä hon sket som en häst så jag var tvungen att ringa moder och fråga hu full franskapåsen var, hon lugnade mig och sa att det bara var nåfra skivor kvar, men hon hade iallafall ätit upp dom och dom verkade ha satt igång magen på hon. Hundj*vel säger jag bara, förra veckan åt hon upp mina skor.....gaaah. Kvällen verkar bli lugn med bilåkning, så man ser vell om man hitt nån fyllskall i nå dike, hehe. Ja nu sitter jag bara och väntar på att Simon och Krister ska hämta mig men dom va iallafall få väg fån simon i malå eller vart han nu bo så någon gång om ett tag borde dom då vara här, hoppas jag.


and you´re not even old yet



bilder från sagas 4års dag :)

the warriors camed to attack

Ja folket, vad ska jag säga, min samhällsuppgift börjar iallafall lida mot sitt slut nu, vet ej om den kommer bli godkänd men jag hoppas verkligen det, för nu har jag ringt runt till ingefär halva min släkt och bett dom förklara detta för mig så jag förstår och ge mig svaret hlst nerskrivet på ett a4 också, men det var bara krister och mormor som kunde ge mig vettiga svar så nu hoppas jag att detta går an. Oj vad många gånger jag skrev Detta på typ 3 meningar, höhö lite kul. Våran stationära dator har även fått damp, den anser att spotify är ett virus och sa att det var en trojansk häst och som en erfaren krigare vet jag att trojanska hästar inte är att leka med jag fick en på min bärbara här i höstast och jag ringde och grät till min vän Kaisa, inte bra inte bra, men som tur var så kunde min lagas men jag vet inte riktigt vad som kommer hända med denna stationära klump.. hmm vi gör iaf inte som trojanerna och tar emot den som en gåva, nejnej mig kan dom inte lura...


it doesn´t matter

Bla,bla,bla ska försöka ägna lite tid åt mitt kära samhälls arbete nu, jag klagar på det igen jag vet, men jag är tvungen tror seriöst våran lärare att vi är några jävla masterminds, i såfall har han verkligen fårr allt om bakfoten, får jag godkänt på denna uppgift kommer jag studsa av glädje.
Igår var krister här och vi myste hela kvällen, vi fikade the och mackor och sen såg vi på transformers, revenge of the fallen!! seriöst så brukar jag inte tyclka att såna filmer är bra men transformers är fan nått speciellt, dom är ju dööbra! aja nog om det i helgen blire nog ganska lugnt verkar det som, har ingen lust eller ork till något annat, så jag låter andra få roa sig istället. Får se vad det blir jag ska nog vara med krister men jag tro vi skulle vara inne på stan ändå så det går träffa nå people, hehe. Nu blire samhälls ett tag..


party like you mean it

Hmm, kalaset blev ett riktigt kalas kan man säga, alla proppade i sig fika och saga och co, blåste upp 100 ballonger som dom sedan smällde och skrattade av lycka till, men kvällens "höjdpunkt" eller vad man ska kalla det var att den minsta i släkten till och med spydde när kalaset led mot sitt slut, haha lite kul ändå, hallmattan, hennes fars jacka och hennes kläder blev offren! Jag kan även medge att min mage sänder mig dåliga signaler i form av kostiga läten, jag tror inte att den riktigt mår som ska.. Menmen så går det när man ska kalasa. Självklart tog jag med mig kameran men har inte hunnit lägga in dom på datorn så jag lägger in dom senare, hihi

NU samhälls läxa, döööööda mig
22:00, paradise och sängen, melove

always a little late

I fredags fyllde ju faktiskt Egget 17 bast vilket vi firade med att umgås alla brudar och fikade gotårta som sandra och linnea knåpat ihop, måste säge att den var mycket god!
Nu väntar pannakaka som mamma gjort nere i köket, hon är hemma för att mina två syskon som inte alls är jobbiga är båda sjuka idag....... min enda lediga dag..
Sedan så väntar en fortsatt dag vid datorn för att försöka förstå mig på samhälls uppgiften.
Ikväll så blir det kalaskalaskalas åh go´fika! mumsigt!
..märker nu att detta inlägg påminner mycket om natalies i fredags.. hmm..




my life be like



Hahaah älska att dom göre igen!! Den som hittar på ica reklamerna borde typ få en oscar eller nått, så himla klockrent alltså!

Vi fick ledigt imorgon så "tur" som v har eller vad man ska kalla det, synd bara att det är en frisör dag.. aja ingen klagar på en extra ledig dag. Är lite närvös till krister som ska på halken imorgon, lycka till på han åh picco och dom andra i bilen. Ikväll har jag börjat på samhällsarbetet vi fick i fredags, inte lätt säger jag bara, jag fattar typ absolut ingenting, jag ordbajsar bara det jag tror, ahah han kommer förmodligen tro att jag är dum i huvet när han läser min uppgift men whatever, höhö. Imorgon ska jag soofta hela dagen sen efter middagen så fyller söt kusin 4 år, så stor hon har blivit, aja nu ska jag se paraaadise!!

when you least expect it

Sitter här samtidigt som jag försöker följa en film på trean medans emelie ligger och slumrar i hennes säng. Vi var just på frasses och åt lite återhämtingslunch, höhö. Gårkvällen blev ungefär så bra som den kunde bli det var verkligen värt att fara ut och träffa folk! Snart ska jag nog ringa efter skjurre så jag tar mig hem och mockar till pållen, hehe. Egentligen tänkte vi vell köra henne idag också men jag vet inte om det blir något av det.

like you always knew

Jag tänkte dela med mig av informationen att jag håller på torka sönder nu såhär i vintertid, jag vet inte varför men det blir iallafall alltid såhär på vintern, bara på vintern. Så ikväll har jag bestämt mig för att göra en superkur då inget jag har testat fungerar så ikväll ska jag till och med ta till olivoljan för att se om denna äckliga fettiga sörja möjligtvis kan hjälpa mig med mina problem och samtidigt ska jag passa på att raka mina övergrodda benhår! Så med detta hoppas jag verkligen att resultatet blir en glad madde!!


wonderful with just one day

Jag älskar långhelger, speciellt när jag vet att andra är i skolan och gör straffarbete haha. Skönt att jag också bara behöver sitta här hemma och slööa hela dagen och dessutom lyssna på jävligt sköna killar, the baseballs!! haha säger bara det så jävla sköna låtar alltså man blir glad åh allt. Mot fyra tiden ska jag se om jag kan fixa mig någon skjuts upp till stan för att vara nyttig och träna en stund, jag behöver nog det känns det som, men men då måste jag ju ha skjuts också, vi si vell..
nu ska jag fortsätta lyssna och njuta av min lediga dag, höhö

 


dffbhygcgbzxdgn

what the fuck... min kväll blev just väldigt problematisk.. hmm, what to do, what to say etc. nä men seriöst jag och emma skulle hitta på något bus men vi har världens sämsta fantasi så jag vette fan va vi ha tänkt åh göra en lördag kväll som denna... sanna vill att jag kommer till stan och sitt åh kik på dem åh he ett rent gbkufbgsbsodnby just nu för jag har då igen skjuts till stan åh jag har alldeles för mycket energí för att sitta åh kik på en dumburk en hel kväll, hmm... lika bra att jag tar en powernap eller nåttt, hahahaha nämen nått ska jag vell hit upp snart kommer jag dampa, förvarning bara.... tur att ingen är hemma och kan vittna detta energi anfall.... shbakuliegneangnernuggnununnnf jag är jätte jobbig med mig själv just nu så jag ska sluta skriva detta absolut ointressanta inlägg och gör asnågot vettigt av mitt lama liv

you bring me back

Jag har fortfarande inte hittat åt mina nycklar, åh så frustrerande det är när allting försvinner jag tror jag är någon sorts magiker som trollar bort saker omedveten eller nått. Dagen har bestått av herrklippning efter bild, tog tyvärr ingen före och efter bild men jag kan då lova att jag faila när det gällde att följa bilden, haha eller lite likt kanske det blev men inte nå mycket kan jag då säga. Sedan ska vi tänka på vad vi vill göra på designen och emelie gav mig en suuuper duper idé faktiskt, jag tror att det kan bli riktigt bra om jag får till det rätt bara. Men jag har ju mina offer också som inte riktigt vet om än att dom ska bli fotade, höhö, dom får så lov att ställa upp faktiskt! Efter skolan for jag kim och emelie och tjockade oss på skolan innan jag skulle fara och jobba en stund. aja blablabla nu har jag inget mer att ordbajsa om, hehe

 

welcome to my funeral

Tillbaka till helvetet idag säger jag bara, det började med att min morgon förstördes av ändringar på onsdag så nu är hela min vecka förstörd. Hade även glömt mina saxar på skolan trodde jag tills jag öppnade skåpet i morse och insåg att jag nog tappat bort dom... inget bättre det. Sedan när vi skulle ut på rast på förmiddagen så tog jag med mig nycklarna och tänkte " ska jagverkligen ta med mig dom här för jag kommer nog tappa bort dom" samtidigt som jag tittade på nycklarna med funderande min. SJÄLVKLART lyckas jag tappa bort mina nycklar!!!!! Så ser ni ett par nycklar med ett vitt band så är det mina. Och JA jag hade ett senilsnöre på nycklarna tillochmed men ändå försvann dom på något vänster, som vanligt när det gäller mig och saker. Slutligen kommer jag hem med bussen efter 45 minuters väntan på bussan för vi slutat tidigare så tittar jag på bänken i hallen och inser att min väska ligger där, i väskan ligger såklart mina saxar som jag har haft på "skolan" varenda gång någon frågat om jag kan klippa dom nu under lovet, hur typiskt är inte detta mig!?!?!?!?! Mina saxar har alltså legat i min väska i hallen hemma heeela lovet utan att jag vetat om det! Jag har därför kommit fram till att jag lider av svår närminnesförlust!


your love, your love, your love

Dom två senaste dagarna ha jag varit riktigt duktig på att röra på fläsket eller egentligen var det ju faktiskt hästen jag ridit på som rört på fläsket, haha, nämen jag emma och mikaela har varit ute på två långa svängar, en igår och en idag, vi jagade till och med skotrar men det får man inpå, haha. Ikväll ska jag bara ta det suuper lungt och ladda inför morgondagen med skooola, bläää, jag orkar inte, inte än iallafall. Kan vi inte få ha lov ett tag till. Hade med mig kameran upp till stallet också i försök att få nån frän bild på kusarna men har inte laddat in bilderna på datorn än så det få bli senare, istället få ni några bilder på Nellie som höll på få ett epelepsi anfall av blixten på kameran som pepprade på henne, hahahha skämt åsido.



momsen






you know better

halvvaken, slö, iskallt! Dom oden beskriver min dag än så länge, det är ju så jävla kallt ute så det gå ju knappt öppna ytterdörren så fryser man fast på stället. Nejnej det gå ju inte göra något annat än att sitta inne sånahä iskalla daga, och dom ha typ sagt att det ska vara så här hela Januari, jag som hade tänkt ta fram brädan och kanske ta mig iväg till backen och åka någon dag, men hu roligt ä det att åka nä ansiktet faller av efter ett åk för att det ä så kallt, inte roligt alls. Åh de gå då inte heller fara ut och rida nä det är så här kallt heller... åååh. Nä nu ska jag sluta klaga och se det från den ljusa sidan istället, ahha hmmm, finns det ens några fördelar... inte vad jag kommer på nu iallafall. haha
Fick även ett samtal av Mikaela imorse där hon säger att hon fångat anden på videon vi spelade in igå samtidigt som vi gjorde anden i glaset, så jävla creepy måste jag säga, fy fasiken!!

Emma och Mirre några dagar efter jul.

when lights go down

Kvällen har spenderats med tre shnygga brudar, eller nu kanske jag överdrev, haha. Jag var iallafall med Marlen Mickis och Sanna, vi hade en mycket lärorik kväll med några hemska besök. Man kan ju alltid börja fundera på vad som menas med 13376 och A9A9A9A9A9osv, hmmm, vi spelade iaf anden i glaset nå mer säger jag inte för då kanske anden hemsöker mig eller något, haha, jag är lite vidskeplig av mig faktiskt, det ä inte roligt vissa nätter att heta madelen karlsson, tu ha jag nä jag får sova med krister, då känner jag mig lite tryggare iallafall, annars brukar lillebror finnas näa till hands, jag veeet! Jag är en liten tönt!! hahah men jag tro faktiskt på spöken och sånt, hehe


go away, far away

Jag är så sjukt taggad på att fara utomlands, tänk om man hade alla pengar och all tid i världen, fy fasiken så himla skönt åh bara kunna bestämma sig för att fara till thailand i tre veckor bara sådär, snacka om sköönt alltså! Nämen förhoppningsvis så ska vi nog dra några brudar i sommar någongång så det ä bara att börja spara. Försöker även tjata på min älskade pojkvän om en utomlands resa men han är verkligen inte taggad alls, han tycker att det bara ä varmt och jobbigt och han lägger hellre pengarna på bensin till skotern, pojkar, pojkar. Men någon gång ska jag vell få han att ändra sig förhoppningsvis, haha.


open every door

Var och såg Avatar igår, den var faktsiskt mycket bättre än vad jag trodde den skulle va. Jag trodde den skulle va värsta overklig och lame, men icket, bättre än förväntat. Efter filmen va slut så bar det iväg hem mot vbäck för att sova. Så idag har jag och krister inte gjort så mycket, han hjälpte magnus med nån punka och jag lekte lite med noel, kristers sötkusin :) Ikväll blir det nog att umgås me nå gamm bekanta, haha nämen jag far nog till staden och gör något åt mitt liv, hahha, Krister fo nämligen på middag till sin faster.


happy new 2010!!

Måste bara säga att min nyår var helt underbar, hade askul med mina kompisar och
skrattade och sjöng hela kvällen!! även om slutet på natten kunde vart
 bättre så övervägde verkligen allt det roliga !!! Tack alla som gjorde kvällen värd!!!


RSS 2.0